Prima IP | Tiskarna CH4 - O nas
Smo strokovnjaki za celostne tiskarske in grafične rešitve. Na enem mestu nudimo vse, kar potrebujete za tisk od oblikovanja, priprave za tisk, tiska in dodelave ter svetovanja glede najprimernejših rešitev.
CH4, tiskarna, digitalni tisk, offset tisk, grafično oblikovanje, invalidsko podjetje, nadomestna izpolnitev invalidskih kvot
15556
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15556,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

O nas

TISK JE V NAŠEM DNK-ju

Smo strokovnjaki za celovite tiskarske in grafične rešitve. Z uporabo sodobnih tehnologij in strokovnim znanjem zagotavljamo kvalitetne produkte in storitve, ki ustvarjajo resnične povezave med podjetji in potrošniki v različnih industrijah in pripomorejo k prepoznavnosti in rasti blagovnih znamk. Naš cilj je, da predstavimo vašo blagovno znamko, in vsak dan trdo delamo, da si ta privilegij zaslužimo.

NAŠE VREDNOTE

KVALITETA

Stremimo k odličnosti na vsakem koraku.

ZANESLJIVOST

Smo zanesljiv partner, delujemo z integriteto, spoštovanjem in izpolnjujemo dane obljube.

FLEKSIBILNOST

S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja premagujemo vsakršne izzive.

PRAGMATIČNOST

Iščemo praktične rešitve za enostavnejše življenje.

INOVATIVNOST

Ves čas iščemo naslednjo najboljšo stvar, da lahko ponudimo boljše rešitve.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Velik poudarek dajemo družbeni odgovornosti, zato smo ponosni, da z zaposlovanjem invalidov skrbimo za njihovo vključevanje v družbeno in delovno okolje.