Prima IP | Tiskarna CH4 - O nas
Smo strokovnjaki za celostne tiskarske in grafične rešitve. Na enem mestu nudimo vse, kar potrebujete za tisk od oblikovanja, priprave za tisk, tiska in dodelave ter svetovanja glede najprimernejših rešitev.
CH4, tiskarna, digitalni tisk, offset tisk, grafično oblikovanje, invalidsko podjetje, nadomestna izpolnitev invalidskih kvot
16089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16089,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

NOVICE

OBVESTILO O PREIMENOVANJU PODJETJA

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da družba CH4 d.o.o. z matično številko 2257955000, ID št. za DDV: SI 91199808, od sedaj naprej deluje pod spremenjeno firmo PRIMA IP, invalidsko podjetje d.o.o., skrajšana firma PRIMA IP d.o.o.. Obenem je družba razširila spekter dejavnosti, ki jih opravlja. Spremembi firme in dejavnosti sta vpisani v sodni register pristojnega sodišča v Ljubljani in sta začeli veljati z dnem 11. 10. 2018. Odločitev za spremembo firme pomeni korak naprej h gradnji uspešne blagovne znamke PRIMA, ki nam bo pomagala pri doseganju zastavljenih poslovnih ciljev. V ostalem ostajajo vsi podatki družbe nespremenjeni. Družba Prima IP d.o.o. ohranja celotno ekipo strokovnjakov in vse obstoječe naročnike.

 

Vljudno vas naprošamo za pozornost ob uporabi nove firme družbe. V skladu s trenutno veljavno zakonodajo bomo primorani zavračati vso dokumentacijo, ki bo po 11. 10. 2018 naslovljena na staro firmo. To še posebej velja za prejete račune, dobropise in ostale zavezujoče dokumente.

 

Stari podatki:

CH4 d.o.o.

Brnčičeva ulica 31

SI-1231 Ljubljana-Črnuče

 

Novi podatki:

Prima IP d.o.o.

Brnčičeva ulica 31

SI-1231 Ljubljana-Črnuče

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Ekipa Prima IP